Postimees TV: Lappi pääses napilt katusele ja publikusse lendamisest (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi rallil üheksandat kohta hoidev Esapekka Lappi tegi reedesel võistluspäeval õnneliku õnnetuse. Viiendal kiiruskatsel suurel kiirusel tagaotsaga lumevalli sõitnud Lappi sõiduk muutus juhitamatuks ja järgnes tõeliselt hirmus hetk.

Järgmisena äestas Lappi lumevalli oma Citroeni ninaga. Teid palistavad vallid on aga tavapärasest pehmemad ning kerge müksu ja tagasi teele põrkamise asemel imes see Lappi endasse ja viskas masina õhku. Vaevalt kaks sekundit kestnud hetke lõpetuseks maandus Lappi tagasi õiget pidi teele, aga fännide salvestatud videost on näha, kui lähedal oli soomlane masina katusele keeramisele. Sealsamas istunud pealtvaatajad, pistsid elu eest plagama.

Vähemalt läks Lappil paremini, kui ta meeskonnakaaslasel Sebastien Ogier’l. Kuuekordne maailmameister tegi samuti sarnase sõiduvea, kuid tema masin kaevus ninaga sügavale lumme. Kohapeal polnud publikut teda välja aitamas ja nõnda pidigi hooaja avaralli Monte Carlos võitnud prantslane päeva katkestama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles