PM Rootsis. Maailmameister leidis hommikupooliku lõpuks motivatsiooni

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: JP PARIENTE/SIPA / JP PARIENTE/SIPA

Rootsi rallil reedel lumevalli sõitnud ning päeva katkestama pidanud Sebastien Ogier leidis end päeva alguses 46. kohalt. Kuigi tuju oli paha, suutis prantslane hommiku edenedes motivatsiooni leida. 

«Esimesel katsel polnud ma vaimselt kohal, aga pärast seda suutsin kuidagi motivatsiooni leida. Võtan neid kilomeeteid testi eesmärgil, sest kiiruse nimel peaksin ma autoga paremini harjuma. Siis läkski seis paremaks, meil oli väga hea esimene ring,» rääkis valitsev maailmameister.

Pärast vaimset restarti võttis Ogier järjest ka kaks katsevõitu, seejuures võidutses ta kuulsal Colin’s Cresti trampliiiniga katsel Vargassenis. «Nautisin Vargassenit, see on väga hea ja ilus katse,» ütles prantslane.

Millise plaaniga Ogier õhtule vastu läheb? «Mul ei ole ausalt öeldes mingit stratreegiat. Me ei ole ju kuskil konkurentsiski. Aga teame, et teine läbimine pole ilmselt just lõbusõit. Peame kuidagi homsesse jõudma,» vastas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles