PM Rootsis. Järveoja: see ralli õnnestus meil suurepäraselt

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänaku kõrval Rootsi ralli võitnud Martin Järveoja sõnul on Rootsi ralli võit üksjagu eriline, sest talverallit on võimalik võita vaid korra aastas.

«Selles mõttes kindlasti on erilisem, kuna talveralli toimub vaid korra aastas. Aga suures plaanis on iga ralli võit tähtis. Kui tahad maailmameistriks tulla, tuleb juba varakult punkte hakata koguma. Sellel rallil õnnestus see suurepäraselt,» sõnas Järveoja.

Järveoja sõnul laoti võidule vundament reedese võistluspäevaga. «Paar viimast aastat on näidanud, et Rootsi rallil on stardipositsioon väga oluline. Pidime reedese päeva üle elama, et saaks järgmisteks päevadeks hea stardipositsiooni. Suutsime sellega hakkama saada, eriti kui arvestada, et Sebastien ja Thierry jäid reedese päeva lõpuks üsna taha. Meie tegime võrreldes teistega isegi väga tugeva reedese päeva teise poole.»

Sebastien Ogier meelega ajakaristuste võtmise kohta sõnas Järveoja: «Kõik, mis on reeglite järgi lubatud, seda tuleb kasutada. Tiimi poolt arukas käik. Seekord mängis Sebastien oma tiimi kasuks teist numbrit. Lappile tõi see teise koha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles