Räikkönen lõpetas Ferrari ülemvõimu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen ees, teised kaugemal - nii see täna hommikul käis.
Kimi Räikkönen ees, teised kaugemal - nii see täna hommikul käis. Foto: Matthias Oesterle/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Barcelona ringrajal jätkuvatel F1 hooajaeelsetel testidel oli kolmapäeva hommikul vahelduseks kiireim keegi peale Ferraride. See au kuulus Alfa Romeo, endise nimega Sauberi meeskonna piloodile Kimi Räikkönenile.

Räikköneni pehmuselt teisel rehvisegul välja sõidetud ringiaeg 1.17,762 oli esimene kord kahe ja poole päeva jooksul, kui mõni meeskond on saanud aja alla minuti ja 18 sekundi. Rehvid kulusid Räikkönenil aga meeletult ja juba järgmisel ringil kaotas ta enda seatud tippajale 1,4 sekundit.

Astme võrra kõvemal segul sõitnud Sebastian Vettel kaotas mullusele meeskonnakaslasele 0,588 sekundit ja suutis võrreldavat aega näidata teiselgi kiirel ringil.

Mercedese meeskond ajab taas oma asja ning ei lase end teiste tegemistest häirida. Üheksast rajal käinud mehest näitas Valtteri Bottas konkurentsitult halvimat aega (+2,931), sealjuures läbis soomlane 88 ringi.

Pärastlõunal peaks esimest korda nende testide jooksul rajale tulema ka Williamsi tiim, kelle masin jõudis eile õhtul lõpuks Katalooniasse kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles