Järelvaadatav: tiitlikaitsja Saaremaa tegi vigade paranduse, otsustav vastasseis juba homme

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimasel aastal Baltikumi võrkpalli valitsenud Saaremaa võrkpalliklubil oli täna Credit24 meistriliigas veerandfinaalseeria teises kohtumises selg vastu seina. Avamängu üllatuslikult 1:3 Jekabpilsi Lušile kaotanud tiitlikaitsja tegi koduseinte toel vigade paranduse ning teenis kindla 3:0 (25:20, 25:21, 25:19) võidu, mistõttu selgub järgmisel nädalavahetusel Tartu Ülikooli spordihoones peetavale nelja meeskonna finaalturniirile pääseja homme algusega kell 16 toimuvas otsustavas kohtumises samuti Saaremaal.

Võitjate parimana tõi Puerto Rico nurgaründaja Eddie Rivera 12 punkti, Rauno Tamme lisas 10 punkti ja ühe blokipunkti. Läti meeskonna kõige tulemuslikumaks tõusis 13 silmaga Eriks Voronko.

Finaalturniirile lunastasid täna pääsme kindlalt tulemusega 3:0 TalTechi alistanud ja põhiturniiri võitnud Tartu Bigbank ning samuti kahe kohtumise kokkuvõttes Tallinna Selveri üle mänginud Pärnu võrkpalliklubi.

Neljapäeval veerandfinaalseeria avakohtumises Läti esiklubi Riia Tehnikaülikooli mõnevõrra üllatuslikult 3:0 võitnud Rakvere võrkpalliklubi sai täna Riias 1:3 kaotuse, mistõttu on selles paaris samuti homme algusega kell 14 Läti pealinnas kavas otsustav vastasseis.

Enne mängu:

Volley.ee vahendab tänase matši eel Saaremaa peatreeneri Urmas Tali sõnumit: «Teadsime, et tuleb raske mäng, sest Jekabpils oli kõigile raske vastane läbi hooaja ja meil endal oli enne veerandfinaalide algust umbes kahenädalane mängupaus. Nina norgu kindlasti ei lase, kaks mängu on veel ees ja midagi pole kadunud.»

Tänane mäng algab Kuressaares kell 19. Kolmas vajadusel homme kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles