Manchester Unitedi ja Liverpooli lahing on vampiirikindel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christopher Lee Dracula rollis
Christopher Lee Dracula rollis Foto: akg-images/Scanpix

Selle nädalavahetuse kõige suurem jalgpallilahing peetakse Inglismaal, kui kokku saavad sealsed kaks tituleerituimat klubi: Manchester United võõrustab Liverpooli. Mängu eel on Old Traffordi muru usinasti vampiirikindlaks muudetud.

United pritsis tähtsa kohtumise eel oma kodustaadionil muru üle küüslauguga. Protsessi eesmärk on tegelikult lihtne: peletada kahjureid, mis muidu muru süüa võiks. Mõistagi on piserdamisel ka oma negatiivne külg – allatuult olevat küüslaugulõhna tunda suisa poole kilomeetri kaugusele, kirjutab Sky Sports.

Video pritsimisest postitati sotsiaalmeediasse eile päeval ehk aega on küllalt: pühapäevaseks avavileks on küüslauguaroom staadionilt kadunud.

Meeskondade viimane omavaheline kohtumine lõppes Liverpooli 3:1 võiduga, mille järel vallandas United senise peatreeneri Jose Mourinho. Ole Gunnar Solskjæri juhtimisel pole Premier League'is veel kaotatud ja tabelis on tõustud neljandaks. Liverpool on liigas hetkel väravate vahega teine, kuid nad on Manchester Cityst pidanud ühe mängu vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles