Video: hirmtugevat Lukakut ei niitnud isegi punast kaarti väärinud viga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romelu Lukaku.
Romelu Lukaku. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Manchester United alistas eile Inglismaa meistrivõistlustel 3:2 Southamptoni. Unitedi kangelaseks tõusis Romelu Lukaku.

Kuigi Southampton läks mängu Yann Valery väravast avapoolajal juhtima, suutis United teise poolaja alguses tänu Andreas Pereirale ja Lukakule omakorda juhtseisu haarata. James Ward Prowse viigistas küll seisu, kuid Lukaku lõi 88. minutil Unitedi 3:2 võiduvärava.

Lisaks kahele väravale näitas Lukaku, et on Inglismaa kõrgliiga üks tugevaimaid mängijaid. Nimelt lendas Southamptoni mängija Ryan Bertrand suure hooga ja ohtlikult Belgia koondise ründajale sisse. Lukaku suutis aga läbi ime edasi joosta ning ei teinud teist nägugi.

Kohtunik andis Unitedile olukorras edu ning mäng jätkus, kuid hiljem karistas ta Bertrandi kollase kaardiga. Paljude hinnangul pidanuks Bertrand aga nägema punast kaarti.

Inglismaa kõrgliigas hoiab Manchester United 58 punktiga neljandat kohta. Kolmandal kohal olev Tottenham jääb neist kolme punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles