Ramos läks Reali presidendiga tülli ja ähvardas klubist lahkuda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos (valges) ja Lionel Messi.
Sergio Ramos (valges) ja Lionel Messi. Foto: Daisuke Nakashima / ZUMAPRESS.com

Madridi Reali jalgpalliklubi jääb tänavusel hooajal ilma nii Meistrite liiga kui ka Hispaania meistrivõistluste karikast. Pinged klubis on suured. Seda tõestab ka kapten Sergio Ramose ja president Florentino Perezi tüli pärast viimast mängu.

Reali kapten Ramos jättis teisipäevase Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmängu Amsterdami Ajaxi vastu kogunenud kaartide tõttu vahele. Reali president Perez ootas pärast 1:4 allajäämist Ajaxile oma mängijaid riietusruumis, kus ta süüdistas neid mittepühendumises.

Ramos ei jäänud vastust võlgu ning lausus, et Perez ja klubi juhtkond on süüdi katastroofilises hooajas. «Makske mulle ja ma lähen minema,» ähvardas Ramos Realist lahkuda. «Ma olen endast kõik selle klubi jaoks andnud,» lisas ta.

Reali juhtkond on pidanud juba kriisikoosoleku, kus muuhulgas tuli jututeemaks ka praegune peatreener Santiago Solari. Kas ta vallandatakse ja tuuakse asemele endine juhendaja Jose Mourinho, kes on varasemalt Ramosega korduvalt vägikaigast vedanud? AS kirjutab, et koosolekul otsust ei tehtud, ent lähiajal on mingisugust lahendust oodata.

Hispaania meistrivõistlustel asub Real tosin vooru enne hooaja lõppu kolmandal kohal, jäädes liider Barcelonast maha 12 ja teisel tabelireal paiknevast linnarivaal Atleticost viie punktiga. Ka mullu sai Real Zinedine Zidane’i juhendamisel kohalikel meistrivõistlustel pronksmedali, kuid tuli võitjaks Meistrite liigas.

Muide, väidetavalt helistas Reali president juba ka Zidane’ile, kes viis Reali kolm aastat järjest Meistrite liiga võiduni, kuid sai treenerilt eitava vastuse. Zidane pole praegu ühegi meeskonna peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles