Pariisi taksojuht pussitas Manchester Unitedi fänni rindu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi fännid Pariisis.
Manchester Unitedi fännid Pariisis. Foto: Francois Mori / AP

Kolmapäeva õhtul Pariisis Manchester Unitedi võitu tähistanud jalgpallifänn võitleb praegu haiglas elu eest, sest sai kohalikult taksojuhilt noahoobi rindu.

44-aastane Manchester Unitedi fänn võttis koos kaaslastega kolmapäeva õhtul PSG kodustaadioni juurest takso, et sellega tagasi Pariisi kesklinna sõita.

Unitedi imelisest tagasitulekust (United võitis korduskohtumise 3:1 ning pääses tänu võõrsil löödud värava reeglile veerandfinaali – toim) võidujoovastuses olnud fännid lõid taksos laulu lahti. See aga kohalikult taksojuhile ei meeldinud.

Ta peatas auto ning käskis neljasel seltskonnal autost välja astuda. Sky Sports kirjutab, et taksojuht oli välja võtnud ka suure noa ning ähvardanud seltskonnas viibinud naisterahvast. 44-aastane mees astus seejärel naise kaitseks välja, kuid sai siis noahoobi rindu.

Taksojuht põgenes sündmuskojalt, jättes ohvri maha lebama. Õnneks suutis üks grupi liikmetest mööda sõitnud auto kinni pidada ning sõbra haiglasse viia. Praegu võitleb mees haiglas oma elu eest.

Sky Sportsi andmetel on Prantsusmaa politsei taksojuhi kinni pidanud, kuid nuga, millega ohvrit rünnati, pole seni leitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles