Fotod: Sunineni õnnetu hooaeg jätkub – soomlane sõitis Mehhikos teelt välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Pilt videost

Kahe seni peetud autoralli MM-etapiga vaid ühe punkti teeninud M-Sporti sõitja Teemu Sunineni jaoks algas ka kolmas etapp Mehhikos õnnetult. Tundub, et suurt punktilisa ei tule ka Põhja-Ameerikast.

Soomlane sõitis Mehhiko ralli teisel kiiruskatsel teelt välja ja oli sunnitud esimese täispika võistluspäeva katkestama. Nii Suninen kui kaardilugeja Marko Salminen avariis vigastada ei saanud. M-Sporti pealik Richard Millener andis WRC+ otse-eetris mõistsa, et mehed jätkavad Mehhiko rallit järgmisel päeval, kuigi veel pole teada, kui palju sai kannatada Ford Fiesta.

«Meil pole täpset infot, mis Sunineniga juhtus. See teeb kurvaks. Nüüd jääb neil terve päev vahele ja trahvi saadakse samuti superralli tõttu kõvasti. Aga pole midagi teha, see on autoralli. Elfyn Evansi kohta puudub meil ka otsene info, aga väga muretsemiseks põhjust pole,» rääkis Millener ja vihjas Evansi autot tabanud võimalikule probleemile.

Hooaja avaetapil Monte Carlos tegi Suninen avarii juba esimesel kiiruskatsel. Teisel etapil Rootsis oli ta poodiumikoha konkurentsis, kuid sõiduvea tõttu langes ta esikümne lõppu ning lõpliku pitseri pani kokkupõrge puuga, mis lõhkus Fiesta turvapuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles