Toyota piloot Meeke: Citroen mängib Mehhikos räpast mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Toyota piloot Kris Meeke süüdistas teravalt Citroeni meeskonda, kes võis Esapekka Lappi väljasõidust kasu lõigata seoses Sebastien Ogier' rehvipurunemisega.

Mehhiko ralli 10. katse viimasel kilomeetril kaldus Lappi juhitud Citroen ühes aeglases vasakkurvis sõiduvea tõttu rajalt välja ning jäi kraaviperele kinni. Soomlane oli selle väljasõidu tõttu sunnitud katkestama, kuna auto oli kinni mis kinni.

Samal katsel lõhkus aga Sebastien Ogier oma masina parema esimese rehvi ning hakkas selle tõttu ka katsel aega kaotama. Veidi enne Lappi autoni jõudmist tuli aga otsus, et katse on peatatud, kuna Lappi auto blokeerib rada. Puudub küll info, kas Lappi teavitas ohtlikust olukorrast võistluskeskust, kuid igaljuhul pääses Ogier tänu sellele halvast ajast, kuna katse lõpuni sõideti rahulikult.

Selline asi ei jäänud märkamata ka Kris Meeke'il, kes oli varasemalt katse läbinud ja ilusti ka Lappi autost mööda mahtunud. Hiljem konkurentsist langenuna mainis Meeke antud olukorda ka WRC otseülekandes: «Citroeni meeskond ja Ogier mängivad räpast mängu, aga mis teha.»

Sebastien Ogier ise aga leidis, et antud jutud pole mingit alust: «Ma ei leia küll, et keegi siin midagi meelega teinud oleks ja sohki teha üritanud. Me pidime kogu hommikupooliku rahulikumalt võtma, sest varurehvi meil enam polnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles