WRC-sarjas töötuks jäänud Paddonil on kindel siht silme ees: ma ei anna alla

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon.
Hayden Paddon. Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP

Autoralli MM-sarjas mullusel hooajal Hyundai meeskonna ridades seitsmel etapil osalenud Hayden Paddon pidi kahe hooaja vahel oma koha loovutama üheksakordsele maailmameistrile Sebastien Loebile. Tänavu vastloodud kuue-etapilises Global Rallycross (GRC) Europe'i nimelises rallikrossisarjas osalev 31-aastane uusmeremaalane pole aga veel käega löönud.

«Koha kaotamine (Hyundai WRC-masinas – toim) oli minu jaoks karjääri üks raskemaid hetki ning pole kahtlustki, et kui tulin pärast (hooaja viimast etappi – toim) Austraalia rallit koju Uus-Meremaale, siis olin natuke pahur kogu olukorra üle,» rääkis Paddon.

«Ma ei suuda seda sõnadesse panna, kui väga ma sooviksin taas selles WRC-masinas olla. Võitlus selle nimel algas päev pärast Austraaliat ning niivõrd lihtsalt ma ei kavatse alla anda – see on koht, kus ma tahan olla,» ütles Paddon.

Lisaks tegeleb senise karjääri jooksul WRC-sarjas 80 etapi jooksul ühe rallivõidu, kaheksa poodiumikohta ning 42 kiiruskatsevõitu saanud Paddon parasjagu oma äri ajamisega. Nimelt lõi ta kodumaal Cromwellis paiknevasse Highlands Motorsport Parki omanimelise firma Paddon Motorsport, kus on tema alluvuses kuus inseneri-tehnikut, kes loovad koostöös temaga prototüüpe, mida sealsamas tehnikapargis ka testitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles