Kristin Kuuba tegi maailma teise reketi vastu elu mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuba ja Yufei
Kuuba ja Yufei Foto: Eesti sulgpalliliit

Sulgpalli maailmakarika etapil Šveitsis jäi Kristin Kuuba jagama 9. kohta, kui kaheksandikfinaalis tuli kohtuda maailma teise reketi Chen Yuefiga. 

 Eile alistas maailma edetabelis 71. kohal asuv Kuuba India mängija Vaishnavi Reddy Jakkaga Indiast (BWF 63) 21:12, 21:23, 21:9.

Tänases kaheksandikfinaalis oli Kuuba vastane maailma teine reket Chen Yufei Hiinast. Kuuba suutis maailma abosluutse tippmängija vastu teha senise karjääri ühe parima esituse ning võtta geimi võidu. Kolmegeimiliseks kujunenud mäng lõppes hiinlanna kasuks 12:21, 22:20, 13:21.

Kristin Kuuba lausus peale mängu: «Võib öelda, et tegu on mu karjääri parima mänguga, andsin maailma ühele parimale mängijale väärt lahingu. Olen äärmiselt õnnelik, et suutsin teise geimi võita, see näitab, et kõik on võimalik.»

World Tour 300 kategooriasse kuuluval turniiril, kus auhinnafond on 150 000 dollarit, pole Kristin Kuuba varem nii kõrgele kohale jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles