Soome rallisõitja sai meeskonnalt konkreetse käsu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Suninen Mehhiko MM-rallil
Teemu Suninen Mehhiko MM-rallil Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Soome rallisõitja Teemu Sunineni käimasolev hooaeg on olnud kõike muud kui hea, sest tal on kirjas vaid üks punkt. M-Sport andis mehele konkreetse käsu: auto tuleb hooaja neljandal etapil ehk eeloleval Korsika rallil tervena finišisse tuua.

Sunineni ainus punkt pärineb hooaja avaetapilt Monte Carlost, kus ta küll rikkus oma ralli juba esimesel kiiruskatsel, kuid sai punktikatselt ühe lisasilma. Rootsi rallil oli noor soomlane kõrges mängus, kuid sõiduvigade tõttu langes ta sealt hoobilt. Kui Monte Carlos ja Rootsis jõudis ta raskustega finišisse, siis Mehhikos läks kirja katkestamine.

M-Sport meeskonna pealik Richard Millener andis mõista, et hooaeg ei saa samamoodi jätkuda ja halb seeria peab lõppema. «Tal oli Rootsis väga hea kiirus, aga ka kaks avariid. Ja siis avarii Mehhikos. Ta peab kindlasti Korsika lõpetama,» lausus Millener portaalile Autosport.

Tiimipealiku juttu kinnitas ka Suninen, kes teeb Korsika-debüüdi, ise. «Meie jaoks on kõige olulisem ralli probleemideta lõpetada. Kui seda suudame, siis teeb see ülejäänud hooaja mentaalselt palju lihtsamaks,» sõnas Suninen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles