Video: Kanepi valmistub Charlestoni turniiriks, Kontaveit jätkab hooaega Euroopas (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: JOHN G. MABANGLO / EPA

Esmaspäeval algaval Charlestoni tenniseturniiril esindab Eestit maailma edetabelis 89. kohal asuv Kaia Kanepi. Uues edetabelis 14. kohale kerkiv Anett Kontaveit keskendub 8. aprillil algavaks Lugano turniiriks.

Kanepi lunastas Charlestoni turniiril otsepääsme põhitabelisse, kuid esimese ringi vastane pole praeguse seisuga teada. Charlestonis osaleb maailma edetabeli esikümnest kolm mängijat – hollandlannast tiitlikaitsja Kiki Bertens (WTA 8.), valgevenelanna Arina Sabalenka (WTA 9.) ja esimese asetusega ameeriklanna Sloane Stephens (WTA 6.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some relaxing net play. #tennis #volvocaropen

A post shared by Kaia Kanepi (@kaiakanepi) on

Kontaveidi mängud ookeani taga on mõneks ajaks mängitud. Ta naaseb Euroopasse, osaledes Lugano turniiril, kus Kontaveit kahe aasta eest jõudis suisa finaali. Kontaveit omab seal hetkeseisuga esimest paigutust, kuid osalejate nimekiri pole lukku löödud ja suuri nimesid võib lisanduda. See turniir on WTA karussellis kolmandat aastat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles