Prantsusmaa meedia: Pogba soovib suvel Unitedist lahkuda ning täita oma unistuse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: Matt Mcnulty / ZUMAPRESS.com

Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba suhted peatreeneri Ole Gunnar Solskjaeriga on jahenenud ning väidetavalt üritab prantslane suvel pääseda mängima Madridi Reali. 

Prantsusmaa väljaanne Le Pariseien vahendab, et Pogba soovib Inglismaalt Manchester Unitedist lahkuda. Nüüd, kui Reali juhendab taas Zinedine Zidane, loodab Pogba lõpuks täita oma unistuse ja pääseda Madridi Reali.

Pogba käest küsiti seoses üleminekuga ka pärast Meistrite liiga kohtumist Barcelonaga, kuid prantslane jäi endale kindlaks ning ei soovinud sellele vastata: «Ma ei vasta sellistele küsimustele. Räägin ainult tänasest mängust, ei millestki muust.»

Väidetavalt on Unitedil välja vaadatud ka asendaja Pogbale, kelleks võiks saada Portugali meeskonnas Sportingus mängiv poolkaitsja Bruno Fernandes. Sel hooajal on Fernandes löönud 45 kohtumisega koguni 26 väravat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles