Mäkinen: lihtsam olnuks enne Tšiilis sõita ja siis Argentinasse tulla (1)

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: OLI SCARFF / AFP

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen sõnas pärast Argentina rallit Soome meediale, et Lõuna-Ameerika etapid võiksid toimuda vastupidises järjekorras. Miks?

«Lähme Tšiilisse samade autodega ehk peame need kohapeal uuesti üles putitama. Meil on väga palju tööd teha, sest Argentina ralli oli autodele karm,» sõnas soomlasest tiimipealik portaalile Rallit.fi. «Tšiili kiiruskatsed on veidi leebemad, mistõttu olnuks lihtsam enne seal sõita ja siis Argentinasse tulla.»

Toyota meestest oli Argentinas edukaim põhja-iirlane Kris Meeke, kes saavutas neljanda koha. Soomlane Jari-Matti Latvala oli tema järel viies, teenides ka punktikatselt neli lisasilma. Eesti ralliäss Ott Tänak lõpetas Lõuna-Ameerika avaetapi kaheksandana ja noppis ühe lisapunkti viimaselt katselt.

Argentinas belglase Thierry Neuville’i ja norralase Andreas Mikkelseni esituste toel kaksikvõidu saavutanud Hyundai rallimeeskond suurendas MM-sarja üldarvestuses Toyota ees edu 37-punktiliseks. Kolmandal kohal olev Citroën jääb omakorda Toyotast maha kolme silmaga.

Tänavune rallihooaeg jätkub vähem kui kahe nädala pärast, kui Tšiilis on kavas järgmine Lõuna-Ameerika MM-etapp.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles