Igal etapil punkte teeninud Räikkönen: peame asju paremini tegema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kimi Räikkönen (keskel) arutab meeskonnaga asju.
Kimi Räikkönen (keskel) arutab meeskonnaga asju. Foto: Hoch Zwei / ZUMAPRESS.com

Kahe hooaja vahel Ferrarist Alfa Romeo vormel 1 meeskonda siirdunud Kimi Räikkönen pole tänavuse hooaja algusega päris rahul, öeldes, et tiim peab edaspidi paremini esinema.

2007. aastal Ferrari ridades maailmameistriks kroonitud Räikkönen on käesoleval hooajal teeninud punkte kõigil neljal etapil, sama on suutnud vaid MM-sarja esiviisik Valtteri Bottas, Lewis Hamilton (mõlemad Mercedes), Sebastian Vettel (Ferrari), Max Verstappen (Red Bull) ja Charles Leclerc (Ferrari).

Soome vormeliäss saavutas Austraalias kaheksas, Bahreinis seitsmes, Hiinas üheksas ja Aserbaidžaanis kümnes. Räikkönen asub MM-sarja üldarvestuses kuraditosina punktiga kaheksandal kohal, ent soomlane tahab enamat. 

«Ma ei usu, et oleme nädalavahetustel kogu paketist kõik välja pigistanud, see on pisut pettumus,» sõnas Räikkönen väljaandele Motorsport Week, jätkates: «See on noorte inimeste punt, peame asju paremini tegema, natuke siit ja natuke sealt. Olen kindel, et sellest tuleb head.»

Vormel 1 sari jätkub järgmisel nädalavahetusel, kui Hispaanias Kataloonia ringrajal on kavas hooaja viies etapp. Mullu triumfeeris seal Hamilton Mercedesega, Räikkönen Ferrariga katkestas. Hispaanias võitis jäämees aastatel 2005 ja 2008, esimene kord McLareniga ja kolm aastat hiljem Ferrariga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles