Veel üks Euroopa jalgpalliklubi läheb Vene ärimehe omandusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Monaco FC meeskond tänavu septembris.
AS Monaco FC meeskond tänavu septembris. Foto: KARINE VILLALONGA/SIPA

Prantsuse jalgpalliklubi Monaco president Etienne Franzi kinnitas Reutersile, et tehing, mille kohaselt Vene ärimees Dmitri Rõbolovlev klubi ära ostab on lähedal vormistamisele.

Franzi sõnul peaks aasta lõpuks kõigi formaalsustega olema ühel pool.


«Oleme juba välja töötanud klubi arengukava ja arvestanud investeeringutega,» sõnas Franzi, «tehing on hea uudis nii Monacole kui kogu jalgpalliklubile.»


AS Monaco FC on Monacos Fontvieille's tegutsev Prantsusmaa jalgpalliklubi, mis hooajal 2011/12 mängib Prantsusmaa esiliigas.


Kuigi klubi asub Monacos, loetakse teda Prantsusmaa klubiks, kuna klubi mängib Prantsusmaa liigasüsteemis ja Monaco ei ole UEFA liige. AS Monaco on üks Prantsusmaa läbi aegade edukaimaid klubisid, olles võitnud 7 meistritiitlit ja 5 korral Prantsuse karikavõistlusted. Klubi on jõudnud Euroopa karikavõitjate karikasarja ja UEFA Meistrite Liiga finaali, vastavalt aastatel 1992 ja 2004
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles