PM Portugalis. Neuville: minu stardipositsioon pole parim, aga...

Kris Ilves, Porto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Sander Ilvest

Hyundai meeskonna sõitja Thierry Neuville peab Porto rallipargis pidevalt vastama küsimustele, mis puudutavad tema tervislikku seisundit. Peale selle märgib belglane, et tal on Sebastien Ogier’ ja Ott Tänaku ees üks suur eelis.

Teadupärast elas Neuville eelmisel rallil Tšiilis üle pöörase avarii ja pääses sellest imekombel vaid ehmatusega. Belglane vastab rutiinsetele küsimustele meeleldi ja naerulsui, öeldes, et kõik on kõige paremas korras.

Portugali rallist rääkides ütles Neuville, et paremusjärjestuse võib paika panna reedene võistluspäev, ent kurnav on ka laupäev. «Tuleb keeruline ralli, aga mitte ainult minule, vaid kõigile. Kindlasti pole reedel minu stardipositsioon parim, aga parem kui minu peamistel rivaalidel,» lausus Neuville.

Kuna Neuville hoiab MM-sarja üldarvestuses kolmandat kohta, siis alustab ta ka kolmandalt positsioonilt. Esimesena asub Portugalis teed puhastama kuuekordne maailmameister Ogier, tema järel Tänak.

Portugali ralli tiitlikaitsja on just Neuville, kes usub siiralt, et võib ka sel aastal triumfeerida. «Jah, meil oli eelmisel aastal väga hea auto, aga arvan, et see on ka praegu hea. Peame ootama ralli algust, et seda tõestada,» rääkis Neuville. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles