Moskva CSKA pikendas klubi taas Euroliiga võitjaks vedanud Dimitris Itoudise lepingut

Toimetas Silver Tabo
Copy
Dimitris Itoudis.
Dimitris Itoudis. Foto: Mikhail Serbin / Sputnik

Tänavu esimest korda pärast 2016. aastat korvpalli Euroliigas meistriks kroonitud Moskva CSKA pikendas kreeklasest peatreeneri Dimitris Itoudisega lepingut kahe aasta võrra ehk hooaja 2020/21 lõpuni.

«Tänan kogu klubi ja Andrei Vatutinit (Moskva CSKA presidenti – toim) uue lepingu eest. Suur tänu kõigile mängijatele seni saavutatud tulemuste eest,» ütles 48-aastane Itoudis pressiteate vahendusel. «Minu jaoks on edu alus meeskonnatöö, mida on tõestanud nii treenerid, abijõud kui ka kõik teised, kes töötavad CSKA heaks. Ootan huviga uue pikaajalise koostöö jätku, ideede vahetust ning loodetavasti ilusat korvpalli meeskonnalt,» lisas ta.

«Kaks (Euroliiga) tiitlit viie aastaga räägivad iseenda eest, seega on Dimitris Itoudis ja tema abijõud saanud ülesannetega hakkama,» sõnas Vatutin. «Me näeme, kui palju armastust, vastutust ja austust investeerib Dimitris oma töösse,» lisas ta.

Itoudis on olnud CSKA tüüri juures alates 2014. aastast, mille jooksul on Venemaa suurklubi võitnud kaks Euroliiga tiitlit (2016, 2019) ning kroonitud neli korda VTB Ühisliiga meistriks. Kreeklase võiduprotsent CSKAga on 85,5, olles võitnud 290 ja kaotanud 49 matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles