Täna selguvad Wimbledoni naiste poolfinalistid

Erko Litvjakov
, Reporter
Copy
Karolina Muchova.
Karolina Muchova. Foto: Lu Yang / ZUMAPRESS.com

Inglismaal toimuval Wimbledoni Suure slämmi tenniseturniiril selguvad täna naiste poolfinalistid. Esimesed veerandfinaalid leiavad aset 15:00 ning viimased 16:30.

Päeva esimeses veerandfinaalis lähevad vastamisi maailma esireketi Ashleigh Barty välja lülitanud ameeriklanna Alison Riske (WTA 55.) ning tõeline naiste tenniselegend Serena Williams (WTA 10.).

Riske jaoks on see esimene Wimbledoni veerandfinaal, samas kui kogenud Williamsi jaoks on see juba neljateistkümnes kord jõuda kaheksa parema hulka. Varasemalt pole naised teineteisega tenniseväljakul kohtunud.

Samal ajal toimuvas veerandfinaalis läheb rumeenlanna Simona Halep (WTA 7.) vastamisi hiinlanna Shuai Zhangiga (WTA 50.).

Omavahel on naised kohtunud varasemalt kolm korda, kahel korral on võitjana väljunud Zhang. Kõik eelnevad kohtumised on aset leidnud kõvakattega turniiridel.

Õhtupoolsetest veerandfinaalpaaridest esimeses lähevad vastamisi kodupubliku lemmik Johanna Konta (WTA 18.) ning tšehhitar Barbora Strycova (WTA 54.). Strycova on ainsas omavahelises kohtumises kaks aastat tagasi võitjana välja tulnud.

Viimases veerandfinaalpaaris lähevad vastamisi Anett Kontaveidi välja lülitanud Karolina Muchova (WTA 68.) ning ukrainlanna Elina vSvitolina (WTA 8.). Tänavusel aastal väljus naiste ainukesest omavahelisest kohtumisest võitjana Svitolina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles