Kanepi: olengi selline üllatus-tennisist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ajakirja esikaanel.
Kaia Kanepi ajakirja esikaanel. Foto: Kaia Kanepi/Facebook

Eesti parim tennisist Kaia Kanepi tunnistas ajakirjale Pulss, et tema puhul võib olla tavaline, kui ta kaotab mõnele tundmatule tegijale, kuid samas on ta võimeline alistama ka absoluutseid tippe.

«Kui ma proovin ennast kõrvalt vaadata, siis, jah, ma olengi selline üllatus-tennisist,» kirjeldab Kanepi ennast. «Ma kas võidan mõne ülikõva tegija või saan koba käest kaela. Selles mõttes on neil Eurosporti inimestel tõesti õigus, et eks ma ise oma elu keeruliseks teen.»

Samas tunnistas Kanepi, et aastate jooksul on ta õppinud hästi lugema ka konkurentide kehakeelt. «Näiteks hotelli hommikusöögilauas on huvitav jälgida, kes mida sööb ja kuidas ennast üleval peab. Mängija kõnnaku järgi on näiteks võimalik kindlaks teha, kas eelmisel õhtul on võidetud või kaotatud. Kui päkk on kerge, siis tähendab – võidetud!»

Vaata Kanepist ajakirja jaoks tehtud pilte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles