Jürgen Klopp pakub Steven Gerrardi enda mantlipärijaks

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp (paremal) ja Steven Gerrard paari aasta eest ehk veel siis, kui Gerrard Liverpoolis mängis.
Jürgen Klopp (paremal) ja Steven Gerrard paari aasta eest ehk veel siis, kui Gerrard Liverpoolis mängis. Foto: JASON REED / REUTERS

Jalgpalli Meistrite liiga võitja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp näeb enda järglasena ses ametis klubi legendaarset mängijat Steven Gerrardi.

«Minu positsioon peatreenerina ei sõltu kuidagi neist inimestest, kes on siin minu ümber. Kui Liverpool mu homme vallandaks, oleks Kenny ilmselt esimene valik mu asendajaks,» pidas Klopp FourFourTwo-le antud usutluses silmas klubi endist kuulsat mängijat ja peatreenerit, täna nn mitteaktiivse tegevdirektori rolli täitvat Kenny Dalglishi.

Ent sakslase järgmine sõnum oli juba märksa konkreetsem: «Aga ma ise usun, et nad tooks Stevie Glasgow'st siia tagasi. Kui küsite minult, kes peaks olema järgmine Liverpooli treener, siis vastaksin kõhklemata Stevie Gerrard.»

Gerrard oli Liverpooli pikaaegne kapten, esindades mängijana klubi aastatel 1998–2015. Seejärel töötas ta Liverpooli noortetreenerina, kuni siirdus eelmise hooaja eel Glasgow Rangersi peatreeneriks.

Klopp rõhutas samas, et ei kavatse ametist lahkuda. «Ma ei ole geenius. Ma ei ole täiuslik. Aga ma annan alati 100 protsenti. Kui sellest piisab, suurepärane. Kui ei, pole ka häda midagi. Ma ei ole kade ega skeptiline. Käin ringi avatud meeltega. Armastan elu, oma tööd ja suuremat osa inimesi enda ümber – selline ma olen,» rääkis Klopp põhjalikus usutluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles