MM-tiitli lävel Ott Tänak: annan endast Kataloonias parima, kuid peame olema targad

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: @World/Toyota

Järgmisel nädalal peetakse Kataloonias tänavuse WRC MM-sarja eelviimane etapp. Eesti ralliäss Ott Tänak on raske katsumuse eel enesekindel, kuid teadvustab siiski, et asja tuleb võtta kaine mõistusega.

«Ma ootan Hispaaniat. Nagu alati, üritan endast parima anda, kuid peame olema targad. Teame, et see etapp võib meie jaoks esimesel päeval olla keeruline, sest astume esimestena võistlustulle kruusateedel,» sõnas Tänak.

«Suurt rolli mängib ka ilm: nägime eelmisel aastal, et praegusel aastaajal võime Hispaanias vihma saada. Usun, et meie etteaste saab olema hea mõlemal pinnasel. Olime mullusel etapil kiired ning loodetavasti suudame seda ka tänavu.»

MM-tiitlist vaid ühe võidu kaugusel oleva Toyota meeskonna ninamees Tommi Mäkinen on samuti lootusrikas. «Oleme hetkel heal positsioonil ning peame viimasel kahel etapil (Hispaania ja Austraalia) kõvasti pingutama. Meie ettevalmistused on sujunud plaanipäraselt.»

«Kahel erineval pinnasel sõitmine võib ralli muuta keeruliseks, kuid oleme masina suhtes enesekindlad. Me ei võta midagi iseenesestmõistetavana ja kõik töötavad kõvasti, et võistlejad oleksid autodes nii tugevad kui võimalik.»

Kataloonia ralli sõidetakse järgmisel nädalal (24.–27.10). Postimees Sport ja Kanal 2 toovad teieni Ott Tänaku ja Martin Järveoja heitluse MM-tiitli nimel otseblogi ja otsepildi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles