Mäkinen avaldas lootust, et Tänaku lepingusaaga võib saada lähipäevadel lahenduse

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: OLI SCARFF / AFP

Ott Tänaku uue lepingu ümber toimuv saaga on saamas lahendust – vähemalt nii usub Toyota meeskonna tiimipealik Tommi Mäkinen. Walesi ralli järel Tänakuga lepingu sõlmida lootnud soomlane avaldas, et võib-olla saavad uued lepingud Toyotas sõlmitud juba enne Kataloonia rallit.

«Hetkel ei ole mul midagi öelda. Läheme olukorraga edasi ja võib-olla saame asjadega ühele poole juba enne Hispaaniat», ütles Mäkinen Ilta-Sanomatile.

Kataloonia MM-ralli algab juba selle nädala reedel. Tänaku edu prantslase Sebastien Ogier' ees on 28 punkti, Thierry Neuville jääb maha 41 silmaga. Kui Tänak Kataloonias võitma peaks, kindlustab ta maailmameistritiitli.

Mäkinen sõnul ei saa ülesanne lihtne olema, sest teepuhastamise tõttu kujuneb Kataloonias keeruliseks just esimene päev.

«Peame sõitma arukalt. Teame, et esimene päev saab olema keeruline, sest stardime kruusale esimesena. Ka ilm võib mängida meile vingerpussi. Eelmisel aastal nägime, et praegusel aastaajal võib Hispaanias ka väga lihtsalt sadama hakata,» selgitas Mäkinen eesootavaid olusid.

Kataloonia ralli esimene kiiruskatse algab reedel kel 10.23. Kogu rallinädalavahetus on otsepildi ja -blogi vahendusel nähtav Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles