PM Kataloonias. Tänak: suvel tegin küll rohkem tööd lepingu kallal, kuid nüüd keskendun peamiselt tiitlile

Karl-Joosep Küngas, Salou
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Eesti rallisõitja Ott Tänak on siiani lepinguta, kuid kindlasti selleta ta ei jää, kuna on tänavuse hooaja kiireim piloot ja juhib MM-sarja 28 punktiga Sebastien Ogieri ees. Praegu on ta keskendunud oma esimese MM-tiitli kindlustamisele. 

«Tiitliheitlus on äärmiselt tihe ja Ogier ja Neuville annavad endast kõik ja sellele pean ka mina vastama. Ma ei tee midagi erilisemat võrreldes teiste rallidega, sest ei tasu üle mõelda,» rääkis Tänak.

2018. aastal tegi Tänak karjääris muutuse, kui lahkus M-Spordist, et liituda Toyotaga, mis oli eelneval aastal MM-sarjaga taasliitunud. Kuigi esialgu oli palju õppimist, siis nüüd tunneb Tänak ennast autos väga hästi. «Eelmine aasta oli keeruline, sest pidin uue autoga kohanema. Sel aastal on auto olnud väga kiire ja meeskond teeb head tööd. Ainult auto vastupidavus on hetkel meid tagasi hoidnud, kuid kõik on hetkel hea,» arvas eestlane pressikonverentsil.

Tänaku ja tema järgmise lepingu ümber on palju juttu olnud, kuid siiani pole midagi kindlat selgunud. «Suvel tegin küll rohkem tööd lepingu kallal, kuid nüüd keskendun peamiselt tiitlile ja ei mõtle hetkel, kus ma järgmistel aastatel sõidan,» selgitas Tänak tagamaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles