Autosport: Tänak liitub Hyundaiga (8)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: @World/Toyota

Autoralli MM-sarja liider Ott Tänak liitub maineka väljaande Autospordi andmetel Hyundaiga. 

«WRC sarja liider Ott Tänak on sõlminud lepingu Hyundaiga ning sõidab 2020. aastal rivaali Thierry Neuville’iga samas meeskonnas,» kirjutab Autosport.

Väljaande andmetel sõlmis Tänak Hyundaiga lepingu oktoobrikuu alguses. Tänak seda uudist ei kinnitanud, vaid ütles, et tema keskendub praegu MM-tiitli võitmisele.

Hyundai tiimipealik Andrea Adamo ei soostunud samuti Autospordil olevat infot kinnitama. «Me ei ole midagi sõlminud. Ma tahan näha, kuidas see olukord areneb. Ma ei tea, kas Ott üldse kellegagi kokkuleppele on jõudnud. Ma lihtsalt jälgin filmi ja mulle meeldib see film. Selles filmis on palju osatäitjaid. Paljud neist on targemad ja paremad kui mina.»

Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen jättis samuti info kinnitamata. «Mul pole selle kohta midagi kosta. Oleme jätkuvalt läbirääkimistes ning ootame Tänaku järel.»

Kui uudis kinnitust leiab, on Hyundail järgmise aasta sõitjate koosseis olemas. Lisaks eestlasele sõidaks täishooaja kaasa Neuville. Kolmas auto läheks jagamisele Dani Sordo ja Sebastien Loebi vahel.

Siinkohal tuleb rõhutada, et just Autosport on see väljaanne, mis on pikalt rääkinud sellest, et Tänak jätkab karjääri ikkagi Toyotas. 

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles