ManCity peatreener: ütlesin klubi omanikule, et tahaksin Messit enda meeskonda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi peatreeneri Roberto Mancini käest uuriti, kas jaanuaris hangitakse meeskonda Daniele De Rossi. Selle peale viskas Mancini nalja, et ta soovib hoopis Lioenl Messi klubisse tuua.

De Rossi leping tema praeguse tööandja AS Romaga lõppeb selle hooaja järel ning seni ei ole uue kontrahti tingimustes kokkuleppele jõutud, kirjutab ESPN.

«Kui ühel päeval on võimalik De Rossi meeskonda tuua, siis Manchester City on selleks valmis,» sõnas Mancini.

City peab uue aasta alguses hakkama saama poolkaitsja Yaya Toure’ta, kuna jaanuaris algavad Aafrika meistrivõistlused. Vaatamata sellele ei plaani Mancini De Rossi ostmisega kiirustada. «De Rossi sündis Roomas ning tõenäoliselt ei soovi ta sealt lahkuda,» arvas Mancini.

Siiski kavatseb Mancini jaanuaris meeskonda tugevada ning lisaks loobuda ka mõne mängija teenetest. «Me peame müüma kaks kuni kolm meest ja seejärel vaatame. Küsisin klubi omaniku käest, et kas ta oleks valmis meeskonda tooma Lionel Messi, kuid see ei ole siiski võimalik,» tunnistas itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles