Manchester City peatreener Guardiola: olen meeskonnaga rahul ja tahan siin jätkata

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Manchester City peatreener Pep Guardiola on oma töökohaga väga rahul ning soovib endiselt oma tööd Manchesteris jätkata.

Hetkel on Manchester City hoidmas Inglismaa kõrgliigas neljandat positsiooni. Viimati oli City tabelis nii taga 2017. aasta hooaja lõppedes, kui Guardiola Cityt esmakordselt juhendas. Liverpoolilt saadud 1:3 kaotus ei aidanud olukorrale kaasa ja nii ollakse tabelis üheksa punktiga liidermeeskonnast Liverpoolist maas.

Vaatamata sellele on Guardiola endiselt õnnelik ning soovib meeskonnaga jätkata. «Miks ma ei peaks olema õnnelik? See, et me oleme sel hooajal kaotanud kolm mängu või see, et kaotasime Liverpoolile peaks mind mõjutama? See oleks vägagi imelik põhjus mitte õnnelik olla. Olen rahul ja tahan Cityga jätkata,» lasusus Guardiola BBC-le.

«Meil ei ole mingit jokkerit taskust võtta, et Liverpoolile järgi jõuda, aga hooaeg ei ole läbi. Armastan seda keerulist ülesannet ning oma tööd. Kui klubi soovib, et ma ka järgmisel aastal treenerina jätkaksin, võtan pakkumise kindlasti vastu,» rääkis Guardiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles