Ljungberg Arsenali hädisest viigist: mänguplaanist ei peeta kinni!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Arsenali peatreeneri kohusetäitja Freddie Ljungberg
Arsenali peatreeneri kohusetäitja Freddie Ljungberg Foto: Chris Radburn/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpalli meistrivõistluste 14. mänguvoorus kohtusid pühapäeval Norwich ja Arsenal. Esimest korda täitis Londoni klubi peatreeneri kohuseid rootslane Freddie Ljungberg. Arsenal on tegemas viimase 27 aasta halvimat hooaja algust.

Ja ega palju ei puudunud, et kuulsusrikas Londoni klubi oleks järjekordselt koduliigas tappa saanud. Arsenal sai Inglismaa meistrisarjas viimati võitu maitsta pea kaks kuud tagasi - Emirates staadionil alistati 6. oktoobril Bournemouth 1:0.

Soome staar Teemu Pukki viis eile Norwichi kodupubliku rõõmuks 21. minutil 1:0 juhtima. Pierre-Emerick Aubameyang küll viigistas penaltist kaheksa minutit hiljem ning lõi 2:2 viigivärava ka teisel poolajal, mängu 55.minutil. 

Kuid Arsenali kollkipper Bernd Leno rääkis pärast mängu, et Ljungberg oli riietusruumis tulivihane. «Peamiseks süüdistuseks mängijate aadressil oli mängujoonisest mitte kinni pidamine,» ütles sakslasest väravavaht.

«Kuid riietusruumis olid pettunute rollis aga hoopis mängijad, sest Ljungberg teatas alguses, et oli esimesel poolajal näidatud mänguga rahul. Tal oli etteheiteid teise poolaja kohta,» selgitas Leno. 

«See, et me teisel poolajal piisavat survet ei avaldanud. Norwich on ju kontrarünnakutel väga hea sats. Ütleme nii, et ehk mõningast mänguparanemist oli märgata, kuid me pole võistkond, kes pärast viigimängu rõõmust lakke kargaks, Ljungbergi pahameel teise poolaja esituse kohta oli rohkem kui põhjendatud,» lisas Leno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles