Eurosarjaks valmistuv Saaremaa koduväljakul tabeli viimasele võimalust ei andnud

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 meistriliiga nädala esimeses mängus kohtusid Saaremaa ja OC Limbaži/MSG meeskond. Euromänguks valmistuv Saaremaa vastastele mingit võimalust ei andnud ning võeti kindel 3:0 võit.

Enne mängu:

Saaremaa asub liigatabelis 25 punktiga Tartu Bigbanki järel teisel kohal, Limbaži paikneb üheksa meeskonna konkurentsis kolme silmaga viimasel positsioonil. Saaremaa on Limbaži meeskonna tänavusel hooajal juba korra alistanud – Saaremaa  oli oktoobrikuus parem skooriga 3:2. 

Saaremaa peatreener Urmas Tali tõdes, et tabeliseisu hakkab ta tõsisemalt vaatama kolmanda ringi ajal. «Hetkel alles teise ringi mängud käsil ja pole veel hõisata midagi. Kolmas ring on juba määravam, siis saab seisu üle rohkem rõõmustada,» ütles Tali.

«Eesootavad mängud Limbaži ja Jekabpilsiga on mõlemad viimaseks prooviks enne uuel nädalal algavaid eurosarja kohtumisi. Seega proovin kõiki mängitada ja üritame need ka positiivse tulemusega lõpetada,» lisas Tali.

Saaremaa peab CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängu Kuressaares 11. detsembril kell 19, kui kohtub Iisraeli klubiga Hapoel Yoav Kfar Saba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles