Manchester City peatreener: võib-olla me ei suudagi Euroopa parimatega konkureerida

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Manchester City Pep Guardiola möönis, et tema klubil ei suuda tõenäoliselt sel hooajal Euroopa parimate klubidega rinda pista.

Guardiola juhendatav Manchester City kaotas nädalavahetusel 1:2 linnarivaalile Manchester Unitedile ning jääb liiga liidrist Liverpoolist nüüd maha juba 14 punktiga. Eelmisel hooajal kaitses City Inglismaa meistritiitlit ja tegi kodustes võistlussarjades puhta töö.

«Me peame arenema, seda tõsiasja aktsepteerima ning edasi liikuma. Unitedil on kvaliteeti kaitsta ning kvaliteeti vasturünnakuteks. Seda tuleb aktsepteerida. Selline on tase, kui kohtume meeskondadega nagu Liverpool, Manchester United, Barcelona, Madridi Real ja Juventus. Need on meeskonnad, kellega peame silmitsi seisma ja reaalsus on see, et me ei pruugi nendega konkurentsis püsida,» rääkis Guardiola.

Hoolimata sellest, et City pole mänginud välja viimaste aastate taset, on klubi taganud Meistrite liigas alagrupist edasipääsu. Inglismaa liigakarikas on klubi jõudnud veerandfinaali, kus kohtub tugevuselt kolmandas liigas mängiva Oxford Unitediga. Inglismaa karikasarja alustatakse jaanuaris, kui vastaseks tuleb tugevuselt neljandas liigas mängiv Port Vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles