Unitedi bravuurse suurostu mängupaus venib veelgi pikemaks

Postimees Sport
Copy
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: James Wilson

2016. aastal Manchester Unitedi jalgpalliklubiga taasliitunud Paul Pogba mängupaus venib oodatust veelgi pikemaks, sest prantslast tabas haigushoog. 

Prantsusmaa koondisega MM-tiitli võitnud Pogba pidi palliplatsile naasma juba sellel nädalal, kuid ootamatu haigus lõi plaanid sassi. Mees on vutist eemal olnud alates septembrist, kui tegi tõsiselt liiga enda hüppeliigesele.

«Külmetushaigus murdis ta maha,» sõnas Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer. «Paul on trennidest kaks päeva puudunud, mis pole just kõige parem. Loodetavasti ei mõju see talle hävitavalt.»

Paljude kriitikute arvates on isegi hea, et Pogba pole saanud meeskonda aidata, sest tema suhtumine ja vorm on viimasel ajal jätnud palju soovida. Solskjaeri arvates ei tohiks sellist mõttekäiku isegi arendada, sest tegemist on siiski professionaaliga. «Tal on kvaliteet, mis enamikel keskväljamängijatel puudub, ootame teda endiselt tagasi,» kiitis norrakas hoolealust.

Pogba taasliitus Manchester Unitediga 2016. aastal. Nelja hooajaga on mehe arvele kantud 141 kohtumist ja 31 väravat. Tänavusel aastal on paljugi vigastuse nahka läinud, mis kajastub oluliselt ka numbrites - kuus matši ning null tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles