Bottas: kaotasin 2018. aastal F1 sarja vastu armastuse

Postimees Sport
Copy
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Hoch Zwei / ZUMAPRESS.com

Valtteri Bottas kaotas väidetavalt 2018. aastal huvi F1-sarja vastu kuid viimane hooaeg on olukorda parandanud.

Bottasel ei õnnestunud kogu 2018. aasta jooksul ühtegi F1 etappi võita, samas kui Lewis Hamilton suutis mängleva kergusega taas etapivõite koguda ning hooaja lõpus MM-tiitli võta. Väidetavalt ei olnud Bottasel enam suurt huvi F1 sarjas kaas lüüa.

Lõppenud hooaeg oli Bottasele aga positiivseks süstiks, karjääri parim hooaeg lõppes küll teise kohaga, aga see oli soomlase sõnul vägagi tähtis aasta: «Kui mul oleks olnud sarnane aasta nagu 2018 oli, poleks Mercedes minuga jätkanud. See oli mulle tervikuna väga tähtis, et sellise korraliku hooaja tegin.»

«Head tulemused on ka vaimsele poolele tähtsad. Sõidud olid põnevad, suutsin etappe võita. Ma armusin taas vormel 1 sarja. 2018. aastal kadus mul huvi selle vastu, aga nüüd on asjad taas paremini. Loodan areneda paremaks sõitjaks,» lausus Bottas Autospordile.

«aastal 2018 ootasin lihtsalt, et hooaeg läbi saaks. Lugesin päevi, millal ma saan sellest kohustusest vabanen. Viimane kuu venis väga pikalt. Samas kahe hooaja vahel oli mul aega end kokku võtta ja nullist alustada,» rääkis Bottas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles