Norra suusakoondise treener: ka täiskasvanud mehed nutavad

Postimees Sport
Copy
Emil Iversen
Emil Iversen Foto: MATHIAS BERGELD via www.imago-images.de/imago images/Bildbyran

Külmetushaiguse tõttu Tour de Ski pooleli jätnud norralane Emil Iversen tunnistas, et suusatuuri katkestamine tõi talle pisara silma.

Iversen pääses küll haigestumisest hoolimata eilses sprindis veerandfinaali, kuid sai selle eelsel soojendusel aru, et temast enam võistlejat pole.

«Eilne oli väga halb ja kurb päev. See oli esimene kord, kui mulle veerandfinaaliks ettevalmistudes pisar silma tuli,» tunnistas Iversen NRK-le.

Norra rahvuskoondise treeneri Eirik Myhr Nossumi sõnul pole nutvad mehed Norra suusakoondises tegelikult üldsegi harv nähtus. Küsimusele, kui tihti ta koondises mehi nutmas näeb, vastas ta: «Tihedamini kui te arvate. Selliseid hetki võib ette tulla. Ka täiskasvanud mehed nutavad.»

Iverseni pisaraid aitab paremini mõista asjaolu, et tegu oli ühe suusatuuri favoriidiga. «Ma tunnen, et olen sel aastal kõik õigesti teinud ning olen elu parimas vormis. See pole üldsegi kindel, et ma oleksin tuuri võitnud, kuid oleksin väga tahtnud näha, milliseks minu lõppkoht kujuneb,» sõnas Iversen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles