Loe, kuidas Tour de Skil võimutsenud Venemaa suusatajad uue aasta vastu võtsid

Postimees Sport
Copy
Täna kaksikvõidu võtnud Aleksandr Bolšunov (keskel) ja Sergei Ustijgov (vasakul) ei oodanud aastavahetust ära, ilmselt talitas samamoodi ka kolmandana pjedestaalile jõudnud Iivo Niskanen.
Täna kaksikvõidu võtnud Aleksandr Bolšunov (keskel) ja Sergei Ustijgov (vasakul) ei oodanud aastavahetust ära, ilmselt talitas samamoodi ka kolmandana pjedestaalile jõudnud Iivo Niskanen. Foto: Jussi Nukari via www.imago-images.de/imago images/Lehtikuva

Toblachis jätkunud murdmaasuusatajate võistlusel Tour de Ski võimutsesid täna meestest venelased Aleksandr Bolšunov ja Sergei Ustjugov, naistest tegi korraliku sõidu Natalja Neprjajeva. Kuidas neile uus aasta saabus?

Naiste võistlus algas kohaliku aja järgi kell 11.40 ja meeste oma kell 13. Venemaa koondise treeneri Juri Borodavko teatel ei huvitanud suusatajaid aastavahetuse saabumine.

«Meil oli ühine õhtusöök, õnnitlesime üksteist, kõik oli nagu tavaliselt. Keegi ei oodanud ära keskööd, et uut aastat vastu võtta. Kõik sportlased läksid varem magama, sest täna oli võistlus. Aastavahetuse pidu jäi tagaplaanile,» rääkis Borodavko portaalile RIA Novosti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles