NBA LeBron James tegi kolmikduubli, Trail Blazersi halb hooaeg jätkub

Postimees Sport
Copy
LeBron James
LeBron James Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports

Möödunud ööl said korvpalliliigas NBA võidud kirja New York Knicks, Orlando Magic, Milwaukee Bucks ja Los Angeles Lakers.

Eelmisel hooajal NBAs nelja parema hulka jõudnud Portland Trail Blazers kaotas võõrsil New York Knicksile 93:117. Eelmisel hooajal vinget minekut näidanud Trail Blazers on sel hooajal selgelt raskustes, tegu oli nende viienda järjestikuse kaotusega. 14 võidu ja 21 kaotusega ollakse hetkel läänekonverentsi üheksandal kohal.

Juba avaveerandajal juhtima asunud Orlando Magic alistas 122:101 Washinton Wizardsi. Võitjate resultaltiivseim oli D.J. Augustin 25 punktiga, Wizardsi poolelt oli parimaks Bradley Beal 27 punktiga. Orlando Magic sai tabelisse kirja hooaja 15 võidu 19 kaotuse kõrvale, Wizardsi jaoks oli tegu 23 kaotusega.

Sel hooajal head hoogu näitav Giannis Antetokounmpo vedas koduklubi Milwaukee Bucksi Minnesota Timberwolvesi vastu 106:104 võiduni. Antetokounmpo kerkis selgelt üleplatsimeheks, tuues võitjatele 32 punkti ning kogudes 17 lauapalli. Bucksi suurepärane hooaeg jätkub, sest kirja on saadud 31 võitu ning vaid viis kaotust.

Neljandas öises kohtumises alistas Los Angeles Lakeris 117:107 Phoenix Suns'i. Lakers näitas oma võimu kohe esimesel veerandajal, kui mängu mindi juhtima 43:17.Vahe kasvas teisel veerandajal koguni 36 punkti peale, kuid kolmandal ja neljandal veerandajal anti veidi järele. Lakeris parimaks kerkis LeBron James 31 punkti, 13 laupalli ja 12 resultatiivse sööduga. Lakersil on nüüd kirjas 27 võitu ja 7 kaotust, Sunsil 13 võitu ja 21 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles