«Isegi kõige optimistlikumatel Pesaro fännidel oli lootus kadunud.»

Henry Lääne
Copy
Henri Drell (palliga).
Henri Drell (palliga). Foto: Victoria Libertas Pesaro Basket

Korvpalli Itaalia meistrivõistlustel avas võiduarve Henri Drelli leivaisa Pesaro, alistades võõrsil 80:77 Bologna Fortitudo. 

Enne kohtumist sel liigahooajal vaid kaotusi tunnistanud Pesaro pani mängu saatuse paika kolme esimese veerandajaga, mis võideti vastavalt nelja, kolme ja nelja punktiga. Tõsi, kohtumise lõpus tuli Fortitudo ohtlikult lähedale.

Pesaro võitu tuleb igas mõttes pidada üllatuslikuks. 17. voorus esimesed punktid teeninud klubi vastane asus tabelis kuuendal kohal ning koduväljakul oldi järjest alistatud neli vastast.

Drell müttas platsil 8 minutit ja 56 sekundit, tehes ühe vaheltlõike ja võttes ühe lauapalli. 19-aastane eestlasest ääremängija eksis oma ainsal kahepunktiviskel. 

Itaalia väljaanne Corriere Adriatico kirjutas mängu kokkuvõttes: «Keegi ei lootnud enam sel hooajal võitu. Isegi kõige optimistlikumatel Pesaro fännidel oli lootus kadunud.

Giancarlo Sacco juhendatav tiim alustas hästi ja haaras kohe ohjad. Nad mängisid targalt ja kasutasid vastaste vigu ära. Fortitudo kaotus oli šokk, aga Pesaro suutis selle neetud nulli tabelist kustutada.»

Meistrivõistlustel on Pesaro seis siiski endiselt trööstitu. Nad on kindlalt viimased, ühe mängu vähem pidanud Trieste ja Pistoia on nelja võidu kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles