VIDEO Madridi Real teenis pärast Zinedine Zidane’i tagasitulekut esimese Hispaania-sisese tiitli

Kris Ilves
, reporter
Copy
Madridi Real on Hispaania jalgpalli superkarika võitja 2020.
Madridi Real on Hispaania jalgpalli superkarika võitja 2020. Foto: Hassan Ammar/AP

Madridi Real sai Hispaania jalgpalli superkarika esikohamängus jagu linnarivaal Atleticost ja saavutas pärast Zinedine Zidane’i tagasitulekut esimese Hispaania-sisese tiitli.

Zidane’i esimene periood Reali peatreenerina aastatel 2016-2018 oli üliedukas: Real sai Hispaania meistritiitli, kolm Meistrite liiga trofeed, kaks UEFA superkarikat, kaks klubide MMi tiitlit ja ühe Hispaania superkarika. Kuid Zidane lahkus 2018. aasta suvel Madridi esiklubist, misjärel oli Real hädas. Real sai küll 2018. aasta sügisel Santiago Solari juhendamisel klubide MMi tiitli, kuid Hispaanias ei saavutatud midagi. Mullu märtsis naasis peatreeneritoolile Zidane.

Saudi Araabias toimunud Hispaania superkarika finaalis normaal- ja lisaajal väravaid ei nähtud. Real jäi derbimängus 115. minutil kümnekesi, sest punase kaardi sai Federico Valverde. Penaltiseerias ei eksinud ükski Reali mängija – sihile jõudsid Daniel Carvajal, Rodrygo, Luka Modric ja Sergio Ramos. Atletico poolel eksisid Saul Niguez ja Thomas Partey. Real oli penaltiseerias 4:1 parem ja saavutas klubi ajaloo 11. Hispaania superkarika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles