Video ⟩ PM Monte Carlos. Ogier Tänaku õnnetusest: kõige hullem koht kogu rallil, kus avarii teha

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Ott Tänaku – Martin Järveoja avarii tekitas kõhedust ka tema konkurentides. Sebastien Ogier ja Thierry Neuville rõõmustasid eelkõige, et eestlased terveks jäid.

«Mul on hea meel, et Ott ja Martin on terved, sest see on kogu rallil üks hullemaid kohti, kus avarii teha. Väga, väga kiire lõik. Sellised õnnetused on paraku lihtsalt ralli üks osa,» sõnas Ogier. 

Neuville sekundeeris: «Rõõmustan, et neil on kõik korras. See oli suurelt kiiruselt päris karm avarii, aga see käib ralliga kaasas.»

Viie kiiruskatse järel on Neuville ja Ogier vastavalt teisel ja kolmandal kohal, neid lahutab 0,8 sekundit. Kumbki oma minekuga siiski päris rahul pole.

«Avakatsel olid keerulised olud, me ei saanud hästi hakkama. Üritame autot vaikselt paremaks seadistada, viimane katse oli juba päris lubav,» arutles Neuville.

«Üritame neis oludes endast parima anda, tingimused on rasked. Ma ei tunne ennast veel 100 protsenti hästi, ehk ma ei saa sõita 100 protsendi piiri peal. Õnneks suutsime Thierryle natukene järele jõuda,» ütles Ogier. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles