Jürgen Klopp teeb jõulise avalduse: tähtsat kohtumist hakkab mängima duubelmeeskond

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Michael Sedgwick via www.imago-images.de/imago images/Focus Images

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Kopp andis mõista, et FA Cupi neljanda ringi kordusmängule Shrewsbury Towniga läheb Anfieldil vastu Liverpooli duubelmeeskond.

Liverpool mängis eilses kohtumises Shrewsbury Towniga maha kaheväravalise edu ning leppis 2:2 viigiga. FA Cupi reeglite järgi tähendab selline tulemus kordusmängu.

FA Cupi kordusmängud on planeeritud 4. ja 5. veebruarile. Samas on Premier League 2.–16. veebruarini välja kuulutanud talvepuhkuse.

Klopp, kes on tiheda mängugraafiku vastu aktiivselt sõna võtnud, kavatseb Premier League’i poolt määratud puhkuse aega austada. See tähendab, et FA Cupi neljanda ringi kordusmatšil pole kohal teda ega ühtegi esindusmeeskonna mängijat.

«Ütlesin poistele juba kahe nädala eest, et meil tuleb talvepuhkus, mis tähendab, et me ei mängi seda mängu. Ma tean, et see ei ole väga populaarne otsus, aga selline on minu seisukoht,» ütles sakslane.

«Premier League palus meil puhkuse aega austada ja seda me ka teeme. Kui FA ei austa seda, siis meil pole midagi teha. Esindusmeeskond ei mängi seda mängu,» jäi Klopp endale kindlaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles