Guardiola: Liverpool lööks platsi puhtaks Hispaanias, Itaalias, Saksamaal ja igal pool mujal

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jürgen Klopp ja Josep Guardiola.
Jürgen Klopp ja Josep Guardiola. Foto: Andrew Yates/imago/Sportimage

Manchester City juhendaja Pep Guardiola sõnul domineeriks praegune Liverpool ükskõik millises Euroopa tippliigas.

«Liverpool tuleb Inglismaa meistriks, kuid võimalusel tuleks ta ka Hispaania, Itaalia või Saksamaa meistriks. Nad tuleksid igal pool meistriks,» ütles Guardiola ning tuletas seepeale meelde Liverpooli statistikat Inglismaa kõrgliigas. «23 mängu, 22 võitu, üks viik.»

Samas jagus tal kiidusõnu ka oma juhendatavale meeskonnale. «Viimastel aastatel on juhtunud selliselt, et Chelsea võitis liiga, kuid järgmisel hooajal Meistrite liigasse ei pääsenud. Sama lugu Leicesteriga ning siis uuesti Chelseaga. Kui meie liiga võitsime, suutsime tiitlit järgmisel hooajal kaitsta,» ütles viimase kahe aasta meistermeeskonna treener.

«Hispaanias oleksime oma punktisaagiga punkti või kahe kaugusel liidrist. Sama lugu Saksamaa ja Itaaliaga. Kuid Liverpool on fantastiline ja fenomenaalne meeskond. Peame seda aktsepteerima ja sellest õppima,» jätkas ta.

Olgu siinkohal välja toodud, et Mancheste Cityl on 24 mänguga koos 51 punkti. Serie A liidril Juventusel 21 mänguga samuti 51 punkti, La Liga liidril Madridi Realil 21 mänguga 46 punkti ning Bundesliga liidril Leipzigil 19 mänguga 40 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles