Totral viisil sõrme murdnud Klæbo: see oli kohutavalt valus

Postimees Sport
Copy
Johannes Høsflot Klæbo
Johannes Høsflot Klæbo Foto: Instagram

Norra murdmaasuusataja Johannes Høsflot Klæbo avaldas, et murdis sõrmeluu sõpradega lõbusalt aega veetes.

Luumurru tõttu jääb Klæbol võistlemata sel nädalavahetusel peetaval Faluni MK-etapil. Võimalik, et vahele jääb ka 15.–23. veebruarini peetav Ski Tour, mis oli Klæbo selle hooaja üks põhieesmärk.

Seda valusam on aga Klæbo luumurru põhjus. Nimelt sai mees vigastada Eesti vabaajaveetmise kohtadeski olemasolevat poksimasinat lüües.

«Ma armastan võistlemist, mistõttu lõin seda masinat nii kõvasti kui suutsin. Ma saingi kirja parima skoori, mille üle olen väga õnnelik. Muidugi ühest korrast meile ei piisanud ning tegime ka teise vooru. Probleem seisnes aga selles, et poksimasina kõrval oli ka teine rauast valmistatud aparaat. Kuna ma ei saanud poksikotile hästi piha, libises mu käsi sellest mööda ja lõin teist masinat. Lõin seda täiest jõust. See oli kohutavalt valus. Kartsin kohe, et murdsin käe- või sõrmeluu,» kirjeldas Klæbo juhtunut.

«Muidugi poleks ma pidanud seda tegema, aga minu jaoks on oluline, et ma ei lõpetaks tavainimese elu elamist. Mulle on tähtis, et ma saaksin sõpradega, keda ma niigi vähe näen, lõbusalt aega veeta. See annab mulle palju energiat. Õnnetus on juhtunud ja enam pole midagi parata,» sõnas ta.

«Ma ei tohi 13. veebruarini käega midagi teha. Seejärel vaatab arst käe uuesti üle ja otsustame, kas saan Ski Tourile minna,» ütles ilmselgelt pettunud suusaäss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles