Tipphetked Hingestatult võidelnud Cagliari nukker seeria sai jätku

Postimees Sport
Copy

Eesti parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Cagliari kohtus Itaalia meistriliiga 23. voorus võõrsil Genoaga. Juba üheksandat mängu järjest jäi Cagliari võidupunktideta ja täna tuli koguni Genoa 1:0 paremust tunnistada.

Kohtumine oli väga võitluslik ja mõlemil meeskonnal oli mitmeid võimalusi skoorida. Avapoolajal sai ikkagi jalavalgeks kodumeeskonna kogenud ründaja Goran Pandev, kes 43. minutil mänguvahendi osavalt väravasse toimetas.

Teisel poolajal otsis Cagliari üha enam viigiväravat, kuid seda täna ei tulnudki. Kõige lähemale jõudis sellele teisel lisaminutil Belgia tähtmängija Radja Nainggolan, kelle kauglöök latti maandus. 

Nõnda langes hooaja alguses tabelitipus püsinud Cagliari 10. kohale, olles 23 mänguga kogunud 32 punkti. Genoa jätkab ohutsoonis 18. koha.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Enne mängu:

Cagliari on 22 mänguga kogunud 32 punkti, mis andis liigatabelis enne 23. vooru kuuenda koha, kuid reedel ja laupäeval võidupunktid teeninud Bologna ja Verona Hellas möödusid ja Cagliari langes kaheksandaks. Genoa heitleb liigasse püsimajäämise nimel, asudes 16 punktiga tagantpoolt kolmandal ehk liigatabelis alles 18. positsioonil.

Cagliaril on koduliigas käsil nukker kaheksamänguline seeria: Cagliari on saanud järjepanu neli viiki ja neli kaotust. Eelmine mäng Parmaga lõppes 2:2, Klavan magas neljandal üleminutil karistusalas maha Andreas Corneliuse, kes suunas palli peaga väravasse.

Hooaja esimeses omavahelises liigamängus sai Cagliari kodus magusa 3:1 võidu, kui skoorisid Giovanni Simeone, Joao Pedro ja omavärava lõi Cristian Zapata. Genoa auvärava eest hoolitses Christian Kouame. Klavan ei osalenud 20. septembril toimunud mängus.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles