Euroopa tippklubi ei taha Cristiano Ronaldot: ta on liiga vana (1)

Henry Lääne
Copy
Cristiano Ronaldo (keskel).
Cristiano Ronaldo (keskel). Foto: Ahn Young-joon/AP

Jalgpalliklubi Torino Juventuse kesktormaja Cristiano Ronaldo on küll 35-aastane, kuid portugallane on endiselt imelises vormis. Sellest hoolimata on ründaja Müncheni Bayerni jaoks liiga vana.

Jalgpallimaailma kuulujutuveski jahvatab vaat et alati spekulatsioone, mis ei tundu kuigi loogilised. Näiteks viimasel ajal on Saksamaal räägitud, et Bayern on huvitatud suvel Ronaldo meeskonda toomisest.

Bundesliga liidri president Herbert Hainer lükkas need kuuldused ümber. «Ajakirjandus seostab ikka mängijaid ja tiime ning see on täiesti arusaadav, aga Ronaldo oleks meie jaoks liiga vana,» ütles ta.

Portugallase karjäär ei kesta enam väga kaua, kuid jalgpalluri mõistes kõrgest vanusest hoolimata on ta väga heas hoos. Näiteks Juventuse eest on Ronaldo tänavu löönud 19 liigakohtumisega 19 väravat.

187 cm pikkune kesktormaja on profikarjääri jooksul esindanud Lissaboni Sportingut, Manchester Unitedit, Madridi Reali ja Juventust. Ta läheb ajalukku maailma ühe parema pallurina läbi aegade, mõne arvates isegi parimana.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles