VIDEO Horvaatia koondislane tabas NBAs hooaja ühe vägevama võiduviske

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Tiimikaaslased õnnitlevad Bojan Bogdanovici (paremalt teine) võiduviske puhul.
Tiimikaaslased õnnitlevad Bojan Bogdanovici (paremalt teine) võiduviske puhul. Foto: Eric Christian Smith/AP/Scanpix

Korvpalliliigas NBA alistas Utah Jazz võõral väljakul viimase sekundi viskest 114:113 Houston Rocketsi. 

Matši lõpp oli äärmiselt pingeline, sest 1,6 sekundit enne lõppu viis P.J Tuckeri kolmene Houstoni kahega ette. Ülejäänud aeg oli aga piisav Bojan Bogdanovicile, kes kahe mehe vahelt koos sireeniga palli kolmese joone tagant korvi toimetas. 

Otsustavale viskele lisab väärtust tõik, et enne seda oli Bosnia ja Hertsegoviinas sündinud, kuid Horvaatia koondist esindaval palluril kirjas vaid viis punkti. Enne võidukat sooritust oli ta selles mängus kolmeseid tabanud neljast ühe. 

Rocketsit ei päästnud ka kahe mehe superpartiid. James Harden kogus kolmikduubli: 28 punkti, 10 lauapalli ja 10 resultatiivset söötu, Russell Westbrook sai kirja 39 silma ja kuus lauapalli. 

Põnevaid matše peeti aga veelgi. Atlanta Hawks vajas kodusaalis kaht lisaaega, et alistada 140:135 New York Knicks. Võitjate poolelt säras ligi 48 minutit mänginud Trae Young, kes viskas 48 punkti ja jagas 13 resultatiivset söötu. 

111:112 kaotuse Boston Celticsile pidi koduväljakul vastu võtma Oklahoma City Thunder. Tõsi, reaalset võimalust võõrustajatel viimastel sekunditel ei tekkinud: lõppseisu vormistas Chris Pauli kolmene 0,3 sekundit enne lõpuvilet.

Ülejäänud matšide tulemused:

Philadelphia 76ers – Chicago Bulls 118:111
Washington Wizards – Memphis Grizzlies 99:106
Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers 93:113
Portland Trail Blazers – Miami Heat 115:109

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles