Manchester Unitedi jalgpallur kritiseeris meeskonnakaaslasi - kes on liiga edev, kes punnitab üksi

Henry Lääne
Copy
Manchester Unitedi poolkaitsja Fred.
Manchester Unitedi poolkaitsja Fred. Foto: James Wilson/Sportimage/PA Images

Jalgpalliklubi Manchester United on tänavu taas raskustes ning tiim pole suutnud kõrgeid ootusi täita. Punaste Kuradite poolkaitsja Fred märkis, et esmajoones tuleb Unitedi mängijatel leida lahendus platsil valitsevatele probleemidele.

Brasiillase hinnangul pole ManU väljakul piisavalt loominguline ning eriti on seda näha keskväljal. «Samuti peame olema ühtsemad, meil on palju probleeme,» ütles ta YouTube'i kanalile De Sola. «Ka edevus on murekoht,» viitas ta nimesid nimetamata mõne mehe platsivälistele tegevustele.

United hoiab Inglismaa kõrgliigas kaheksandat kohta ning on Meistrite liiga positsioonist kuue punkti kaugusel. Seetõttu on peatreener Ole Gunnar Solskjär üha suurema surve all.

Fredi sõnul peaksid mängijad võtma mingisuguse eesmärgi ja sellele keskenduma. «Peame olema ühel lainel, kuid praegu on mõnel palluril teistest erinevad sihid. On neid, kes tahavad probleeme üksi lahendada, kuid see pole õige.»

Keskpoolkaitsja kiitis Solskjäri, kes on Fredi arvates suurepärane nii inimese kui ka juhendajana. Sambamaa mehe sõnul areneb norralane veel palju.

26-aastane Fred liitus Unitediga tunamullu Ukraina hiiust Donetski Šahtarist. Ta on 11 korda esindanud ka Brasiilia koondist, kuid viimati kandis ta jalgpalliväljakul kodumaa särki kaks aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles