PM Rootsis. Video ⟩ Martin Järveoja: homme tuleb veel kõige suurem katsumus

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Rootsi rallil on jäänud sõita veel vaid üks kiiruskatse, kuid Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja tunnistas, et homne päev võib kujuneda väga raskeks. 

«Samad katsed, mis eile, nii et teed oli natuke tuttavamad ja olud isegi paremad. Pidamist oli kohati rohkem,» võttis Järveoja alustuseks tänase võistluspäeva kokku.

Esialgselt pidi homme kavas olema kaks kiiruskatset, kuid esimene jäetakse kehvade ilmaolude tõttu ära. Nõnda kihutataksegi homme vaid korra 21,19 km pikkusel katsel, mis on ühtlasi ka punktikatse.

«Vaadates ilmateadet, siis homme tuleb veel kõige suurem katsumus. Praeguse prognoosi järgi on oodata tugevat vihmasadu, nii et... Eks paistab, mis olud teevad, aga kindlasti läheb väga keeruliseks. Pole õrna aimu ka, mis saama hakkab. Oleneb maha sadavast vihma hulgast ja kui hästi jää sellele vastu peab.»

Tõsi, tõenäoliselt meie ekipaaži positsioon homme ei muutu, sest teisel kohal kihutades jäädakse Elfyn Evansist maha 17,2 sekundiga, lähimat jälitajat, Sebastien Ogier´d edestatakse 11,6 sekundiga. Siiski boonuspunktid on mängus.

«Saaks ka paremini, aga siiski võib rahul olla. Nipet-näpet annab ikka teha, et paremaks saada,» resümeeris Järveoja. 

Rootsi rallil saad silma peal hoida SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles