Kotsar tegi USAs võimsa esituse

Henry Lääne
Copy
Maik-Kalev Kotsar detsembrikuises kohtumises Michiganiga.
Maik-Kalev Kotsar detsembrikuises kohtumises Michiganiga. Foto: Steven King / ZUMAPRESS.com

Viimast aastat South Carolina ülikooli esindav Maik-Kalev Kotsar viskas möödunud ööl 24 punkti, kuid tema kõrgkool kaotas 76:79 Mississippi State'ile.

Kotsar alustas algviisikus ning tabas 16 kahepunktiviskest tervelt 11. Samuti realiseeris ta kaks vabaviset, ainus kolmepunktivise korvirõngast ei läbinud. 

Lisaks 24 punktile võttis üleplatsimeheks tõusnud Kotsar seitse lauapalli, andis neli resultatiivset söötu ja tegi kolm vaheltlõiget. Seega oli eestlase esitus väga mitmekülgne ja kiiduväärt, kus miinuspoolele tuleb kanda kolm pallikaotust.

Tema ülikoolikarjääri punktirekord pärineb mullusest, kui jaanuari alguses kogus ta taas Mississippi State'i vastu 25 punkti. Toona tabas ta 18 kahepunktiviskest kümme ja hankis lisaks üheksa lauapalli.

Ametlikult 211 cm pikkune korvialune jõud on tänavu tegemas ülikoolikarjääri parimat hooaega. Ta on visanud keskmiselt 10,9 punkti, võtnud 6,5 lauapalli, jaganud 2,2 korvisöötu ja teinud 1,6 vaheltlõiget.

Viimases seitsmes kohtumises kahekohalise arvu punkte visanud Kotsari ülikool on sel hooajal võitnud 26 kohtumisest 16 ning konverentsis 13 mängust kaheksa. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles